Samenwerking Korfbalvereniging E.K.C. Nääs en fysiotherapie de Bleek

E.K.C. Nääs heeft een samenwerking met fysiotherapie de Bleek, ze zijn gespecialiseerd in sport- en orthopedische blessures.

Uit de cijfers van veiligheid.nl blijkt dat jaarlijks 85.000 blessures worden opgelopen tijdens korfbal. Dit komt overeen met 4,6 blessures per 1.000 uur dat er gekorfbald wordt. Dit betekent dat de kans op een korfbalblessure beduidend groter is dan de gemiddelde kans op een sportblessure bij een doorsnee sporter (1,8 blessures per 1.000 uur sport).

Preventief kunnen veel sportblessures worden voorkomen, door middel van oefeningen, manier van trainen, schoeisel, taping etc. De (sport)fysiotherapeut is de specialist op dit gebied.
Mocht je desondanks toch een (sport)blessure hebben, dan kan je tevens bij fysiotherapie de Bleek terecht. De fysiotherapeut kan je hiervoor behandelen, maar kan je ook adviseren om naar de huisarts of specialist te gaan.

De eerste donderdag van de maand zal Fysiotherapie de Bleek een inloopspreekuur hebben van 19:30 tot 20:30. Hierbij is Bart Dost aanwezig die werkzaam is voor de praktijk. Tijdens het spreekuur kan er naar uw klachten worden gekeken en kan er eventueel een korte behandeling met advies worden gegeven.

Indien nodig is het mogelijk om een behandelingtraject voort te zetten in de praktijk. In de praktijk zijn er meer mogelijkheden zoals echografie om een duidelijke diagnose te krijgen en een aantal specialisaties om de klachten zo snel en goed mogelijk te verhelpen.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:


Fysiotherapie de Bleek
Gezondheidscentrum Twekkelerveld
Maanstraat 130
7521 HC Enschede
Tel: 053-4358992
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.fysio-debleek.nl

Realisatie Weland Webdesign   |      © 2022 NRC'22